21 Nisan 2011 Perşembe

Dünya bu yağı konuşuyor

Dünya bu yağı konuşuyor!



Dünyanın çeşitli yerlerinde birçok hastalığın dermanı olarak biliniyor
Dünyanın çeşitli yerlerinde birçok hastalığın dermanı olarak bilinen çörek otu binlerce yıllık mucizesini günümüze de taşımaktadır

Şimdi Tıp bilimi, Mısır'ın yukarı bölgelerinde yetişen gerçek "nigella sativa" cinsi çörekotu'ndan elde edilen yağı konuşuyor. Bu yağ, başta kanser olmak üzere pek çok hastalığın tedavisinde mucize etkiye sahip.

Almanya'da tıp alanındaki çalışmalarıyla Almanya Kültür Bakanlığı tarafından "Başarılı Göçmenler" kategorisinde ödüle layık görülen Prof. Dr. İsmail Özkanlı, yukarı Mısır bölgesinde yetişen "Nigella Sativa" cinsi çörekotu yağının başta kanser ve tümör tedavisi olmak üzere birçok hastalıkta doğrudan tedavi amaçlı kullanıldığını açıkladı.

Nigella Sativa cinsi Mısır Çörekotu yağının uzun süre alındığında vücudun bağışıklık sistemini normalleştirip, savunma gücünü arttırdığınada dikkat çeken Özkanlı, ayrıca saf çörekotu yağının tümör hücrelerine, alerjilere, bronşite, astıma, şeker hastalıklarına, yüksek tansiyona, bağırsak mantarlarına, mide ve bağırsak gazlarına, egzamalara, soğuk algınlıklarına, gribe, iktidarsızlığa, hafıza zayıflamalarına, mide ve bağırsak hastalıklarına, böbrek taşlarına, yorgunluğa, diş eti kanamalarına ve diş eti hastalıklarına(diş eti çekilmelerine) son derece faydalı olduğunu, bunun dışında da vücutta besinleri enerjiye çevirerek, harika bir zayıflama unsuru olarak da etkili olduğuna dikkat çekiyor.

Sadece Mısır'da yetişen "Nigella Sativa" cinsi saf çörekotu yağı tedavi edici ve onarıcı etkisi ile doğu ülkelerinde üç bin yıldan beri tabii ilaç olarak büyük bir rağbet gördüğünü belirterek, "Hızlı bir tedavi etkisi göstermesi için çörekotu yağının, yüzde yüz saf çörekotu tohumundan olması ve soğuk presten geçirilmesi gerekiyor. İçinde hiç bir kimyasal katkı maddesi ve bitkisel yağın olmaması gerekiyor. " şeklinde konuşuyor.



Uzmanlara göre, çörekotu yağı neden hemen her derde deva 1959′dan beri, laboratuar ve üniversitelerde 200 den fazla çalışma yapılan çörekotu yağı Amerika'da Güney Carolina Hilton Head Island'da bulunan HYPERLINK "http://www.saglikbilgisi.gen.tr/saglik-tag/kanser"Kanser Araştırma Laboratuarında, şimdiye kadar yapılmış en kapsamlı çalışmalardan biri, yüzde yüz doğal Mısır çörek otu yağının (Nigella Sativa) tümör tedavisinde, kemoterapide görülen negatif yan etkileri göstermeyip büyük başarılar sağladığını kanıtlamıştır.

Çalışmalarda Nigella Sativa'nın kemik iliği büyüme oranını yüzde 250 gibi bir rakama çıkardığı ve tümörün büyümesini yarı yarıya azalttığı tespit edilmiştir. Bu durum, bağışıklık sistemini uyararak hücreleri virüslerin yok edici özelliğinden koruyan interferon üretimini arttırmaktadır. Araştırmacılar, Nigella Sativa'nın anti bakteriyel ve anti mikotik etkilerini onaylamış ve diyabet tedavisinde esas olan şeker seviyesini düşürmekte de faydalı olduğunu tespit etmişlerdir.

Son zamanlarda AIDS konusunda yapılan bağımsız çalışmalar, çörek otunun doğal katil hücre aktivitesini arttırırken aynı anda yardımcı ve bastırıcı t hücreleri arasındaki oranı da geliştirip savunma sistemi üzerinde meydana getirdiği şaşırtıcı etkilerini ortaya çıkarmıştır

Araştırmalar modern tıp bilimi, yüzde yüz saf Mısır çörekotu yağı araştırmalarında çeşitli şaşırtıcı etkilere rastlamışlardır. İşte çeşitli araştırma sonuçları:


Amerika'nın South Carolina eyaletindeki Hilton Head Island Kanser araştırma Enstitüsü, Mısır'da üretilen çörekotu yağının kanser tedavisinde kullanılabileceğini belirtirken, yağın içerisinde çok güçlü bir direnç ayarlayıcısı olduğuna dikkat çekiyor. Ayrıca çörekotu yağının vücudun direnç sistemini (Immunsystem) tekrar normal haline getirdiğinin, tümör hücrelerini yok etmekte ve hücreleri zararlı viruslardan korumakta kulanılabileceğinin altı çiziliyor.

Amerika'da Arizona Universitesi'nde görevli Dr. Stanley Kopok'a göre ise; Tümör oluşmasını önlemede Mısır Çörekotu yağı çok etken bir rol oynuyor. Uzun süre kullanıldığında çörekotu vücudun Immunsystemimi güçlendiriyor ve sağlıklı hücrelerin üremesini hızlandırıyor.
Münih Immunoloji Enstütüsü'nden, Dr. Peter Schleicher'de çörekotunun tedavi edici yönü konusunda iddialı; "Mısır'da üretilen Çörekotu yağının allerjik hastalıkları iyileştirdiği ispat edilmiştir. Toz alerjisi, Pollenalleji, Ergenlik ve deri hastalıkları, Astım ve direnç gücü zayıflamış hastalarda kullanıldığının ilk dört haftasında, bu hastalıkların %80'ini iyileştirdiği görülmüştür."

Berlin Charite Hastahanesi'nden, Prof. Dr. Kiesewetter: "Mısır'da üretilen Çörekotu yağı, infeksiyonlara neden olan alerjik hastalıklardan, Bronşitten, Astım'dan ve dermatolojik hastalıklardan korumaktadır." Şeklinde yorumda bulunuyor.

Dikkat:
İngilizce çeviri çok geniş anlatımlı makalenin detayları yazının devamında
****************************************

Nigella Sativa Şifa Özellikleri

Nigella sativa (Çörek otu) petrol synergetically birlikte çalışmak 100 tedavi edici bileşenlerin içerir. biz canlılık ve iyi bir sağlık için gerekli olan bileşenlerin sonsuz bir liste ile birlikte bizim her gün diyet bu şifa ürün, zaman. % 20 protein,% 35 karbonhidrat,% 35-45 bitkisel yağlar, Omega 3 ve Omega 6, uçucu yağ 0,5-1,5% elementler ve enzimler iz.
çıkarılan yağ yağ asidi analizi:
% 56 linoleik asit
% 24.6 oleik asit
% 12 palmitik asit
% 3 stearik asit
% 2.5 eicosadienoic asit
% 0.7 linolenik asit
0.16% miristik asit
Omega 6 ve 3 EFAs
Vücuttaki mükemmel denge omega 6 ve omega 3 sırasıyla 03:01 oranında olmalıdır. Nigella sativa (Çörek otu) petrol Prostoglandin E1 üretim ile bu oran korumaya yardımcı olur. Çalışmalar bu muhtemelen bileşen thymoquinone (Nigella sativa yağ içerdiği) getirdiği olduğunu belirledi.

Thymoquinone
Thymoquinone, istenmeyen prostoglandins oluşumunu engeller anti-inflamatuar ve etkisi öldürülmesi acı olan bir antioksidan vardır. O (safra üretimini uyarır) bir choleretic etkiye sahiptir ve yağ metabolizması ve detoksifikasyon için iyidir. Bir bronchodilating etkiye sahiptir ve dolayısıyla astım atakları karşı koruyucudur. Onu ve histamin salgılanmasını inhibe ettiğini belli alerjisi olanlar için bazlı tedavilerin kortizon için gerçek bir alternatif olabileceği bildirilmiştir.
Thymoquinone doğal, çok güçlü anti-oksidan olduğu kanıtlanmıştır. oksijen alkol alımı, uyuşturucu, kötü beslenme ve çevre kirliliği, serbest radikaller sonuçların oluşması nedeniyle olabilir hücre zarı, tamamen bozuldu olmadığında.
bağışıklık sistemi, Parkinson hastalığı, romatoid artrit, Alzheimer hastalığı, kalp damar hastalığı, diyabet ve kanser zayıflamış katarakt, kalp hastalığı: Bu gibi hastalıklara yol açabilir.
Prostaglandin E1 Üretimi
Tıp için Nobel Ödülü 1982 yılında prostoglandins üzerinde yapılan araştırma için verildi. Yağ asitleri çoklu doymamış% 50 ve bu nedenle insan için gereklidir. Nigella sativa (Blackseed) petrol daha da iyileşmesi bileşeni vardır ve daha çok yönlüdür Henüz bu yüksek temel içerik için Hodan ve Primrose yağı ile karşılaştırılabilir. Bu bağışıklık sistemi bağdaştıran prostoglandin E1 kurma hayati bir rol oynamaktadır uçucu yağ ile birlikte esansiyel yağ asitleri olduğunu.
Prostaglandin E1 insan vücudu üzerinde sayısız etkileri vardır:
• Bu, beyin fonksiyonları, sinir iletim ve verici maddeler ve messenger maddelerin salınımında bir düzenleyici etkisi vardır.
• Bu kan basıncı ve vazodilatasyon düşürücü katkıda bulunur ve bir topaklanma önler
küçük kan trombosit (trombositler)
• Bağışıklık sistemini düzenleyen ve aktive olan T-lenfositler için gerekli vücut
hastalıklara karşı savunma.
• Alerjik süreçler inhibe
• Bu iltihaplı cilt normalleştirir
• Bir bronchodilating etkisi vardır
• Bu tiroid hormonu ve insülin, örneğin için hormonal salgısı artar.
• Bu bir Corpus luteum-aşamasında her şeyden önce, kadın cinsel hormonları düzenler
döngüsü, gebelik ve menopoz.
• Bu iltihaplanma oluşturulması katılan bazı enzimlerin salınımını engelleyerek bir anti-inflamatuar etkisi vardır.
Prostoglandin E1 bağışıklık sistemi üzerinde düzenleyici ve uyum etkisi vardır. gibi alerji ve astım, Blackseed yağın thymoquinone da prostoglandinE1 karşıtı, bronkodilatör, inflamatuvar ve secretagogic etkisi destekler ile olduğu gibi aşırı reaksiyon olduğunda bu sakinleştirici etkisi yaratır.
Benzer şekilde, Çörek otu yağı da serbest radikaller, tümörler ve kanserli hücrelerin ortadan kaldırma kapasitesini artırarak bağışıklık sistemini düzenler.
Nigellon
Nigellon, Nigella sativa bulunan bir bileşik, aynı zamanda bronkodilatör ve bir antispazmodik ve ısınma etkisi vardır. Bu yüzden Nigella sativa astım ve boğmaca gibi solunum bozuklukları tedavisinde yardımcı başka bir nedenidir. Araştırma aynı zamanda anti-histamin nitelikleri thymoquinone karşılaştırılabilir olduğunu onaylamıştır.
Saponin Melathin (Anti Parazit)
Nigella sativa (Çörek otu) bulunan Saponin Melathin (petrol ve güçlü temizleme özelliklerine sahip bir müshil olarak ve yok parazit için kullanılır. Çoğu bitkisel ilaçlar, örneğin, çok aşırı olacağı bebeklerde parazitleri yok etmede etkili bir ortak bitkisel tedavi ve ağır bir temizlik ot, pelin hassas uygulamalarda kullanılamaz.
gıda olarak, Saponin Melathin besinlerin emilimini arttırır. O ve salgısı artar bronşiyal sekresyon ve bronş mukoza hızlı kaldırma mukolitik ve ekspektoran sağlayan liquefication kabul edilir. (Bu mide suları artan salgılanması nedeniyle) iştah uyarıcı ve bir digestant yardım olarak metabolizma üzerinde acı ilkesi nigellin's iyileştirici etkisi destekler.Bağırsak temizliği teşvik ve genel bir ortadan kaldırarak eylemi teşvik etmektedir.
Beta-sisterol serum kolesterol düzeylerini düşürmek için bilinir.
Beta-sisterol (ayrıca Nigella sativa bulundu) kolesterol seviyesini düşürür.
Uçucu Yağlar ve Lenfatik drenaj
hormonlar ve haberci madde salınımını tetikleyerek kokuyor tarafından Uçucu yağlar bütünsel bir etkiye sahip. Ayrıca lenfatik sistemde herhangi bir tıkanıklık temizlemek için yardım lenfatikler yoluyla doğrudan sindirilirler. Bu lenfatik sistem kan (herhangi bir hastalık sırasında gerekli) arındırıcı ve bu fonksiyonu gerçekleştirmek için serbest bırakır.
B vitamini kompleksi
Çörekotu yağı B kompleks vitamini bakımından zengindir:
Vitamin B2 karbonhidrat ve yağ asitleri, asitler gereklidir amino metabolizması ile vücut için kullanılan oksijen ve.
Tiamin (B1 vitamini) B kompleks bir diğerinin. Enerji ve yağ içine karbonhidrat dönüştürmek oynayan bir vücutta yardımcı rolü önemlidir. Kalkınma ve büyüme temel için normal ve sistemleri sindirim ve düzgün işleyişini sağlamak için yardımcı olur ve kalp ve sinir.
Niasin (B3 Vitamini) diğer B kompleks protein ve yağ arıza olup temel olarak. Bu sistem sindirim boyunca korur kas ve karaciğer, ağız ve teşvik sağlık sinir sistemi, cilt, saç, göz,.
Selenyum
Selenyum da Nigella sativa bulunur. Çalışmalar antiviral olmak, mortalite (ölüm) akciğer, kolorektal ve prostat kanserleri de dahil olmak üzere kanser, gelen, yüksek selenyum kan düzeyleri veya intake.Antioxidant selenyum kan pıhtıları önlemek, kanser riskini azaltmak için inanılır olan kişiler arasında daha düşük olduğunu göstermiştir , anti-bakteriyel ve chromozone zarar engellerler. Aynı zamanda toksinler ve ağır metaller karşı söylenir.
Selenyum da beslenme ve dahiliye deneysel ve teorik uygulamalara cilt sorunları için standart harici hazırlıkları için kullanılır. Naturopaths kullanmak selenyum astım, akne, tendinit, erkeklerde kısırlık problemleri, kadınlarda menopoz sonrası hastalıkların tedavisinde tamamlamaktadır.
B-karoten
B-karoten, vitamin A, anti-kanser aktivitesi için bilinen vitamin içine karaciğer tarafından dönüştürülür.
Arginin hangi büyüme bebek için gerekli.
On beş amino asitler asitler amino dokuz temel ve çörek otu), dokuz (Nigella sativa yapmak kadar protein içeriği.Esansiyel amino asitler ve miktarları yeterli vücut içinde bizim sentez olamaz diyet bizim kadar böylece gerekli.
Nigella sativa bir kaynak ayrıca kalsiyum, demir, sodyum ve potasyum . Gereken sadece vücut tarafından miktarda küçük, bu elementlerin ana fonksiyon işlevleri enzim çeşitli temel kofaktör gibi rol alırlar.
Tüm bu bileşikler ve besin sayesinde, hastalıklara zayıflatıcı, bir gizem Nigella sativa kadar çok kronik tedavisinde etkili olan nedenleri de daha az olur.

Sativa Nigella  Kullanımları


1959 yılından bu yana 200'ün üzerinde çalışmalar uluslararası üniversiteler ve çeşitli dergilerde yayımlanan makalelere yapılmıştır geleneksel kullanır destekleyen dikkate değer sonuçlar vermiştir.
Çörekotu tohumu kendisi ve yapısal alışılmadık doymamış yağ asitlerinin çok sayıda esterleri içeren kimyasal kompozisyonu çok zengin ve çeşitlidir. Ayrı aktif bileşen, kristal nigellone itibaren kalsiyum gibi linolenik ve oleik, uçucu yağlar, alkoloidler ve diyet lif gibi mineraller, demir dahil 15 amino asitler (dokuz temel olanları sekiz dahil), karbonhidrat, yağ asitleri içerir , sodyum ve potasyum.
anti-biyotik, anti-tümör olarak Nigella sativa (Çörekotu) üzerine son araştırmalar, anti-inflamatuar, anti-anti-bakteriyel, anti-bronş histaminic ve bağışıklık artırılması ajan büyük vaat ettiğini göstermiştir.
Çörek otu Eylemler Sativas
* Analjezik: hafifletir veya ağrı azaltan hissi.
* Anthelmintic: (Ayrıca solucan ilacı veya vermifuge olarak biliyorum) yok eder ve bağırsak solucanları ihraç etti.
* Anti-bakteriyel: İmha veya yıkıcı bakterilerin gelişimini engeller.
* Anti-inflamatuar: iltihaplanmayı azaltır.
* Anti-mikrobiyal: İmha veya yıkıcı mikroorganizmaların gelişimini engeller.
* Antioksidan: engeller veya gecikmeler vücuttaki hücrelerin zarar oksitlenmeyi - özellikle serbest radikallere karşı faydalıdır.
* Anti-Piretik / Ateş: (Ayrıca ferbrifuge olarak da bilinir) - sergileyen bir 'soğutma eylem', ateş azaltılmasında yararlı.
* Anti-spazmodik: önler veya kas spazmları ve krampları azaltır.
* Anti-tümör: dengeleyerek veya engelleyen habis tümörlerin oluşumu *
* Carminative: uyarır sindirim ve mide ve bağırsaklarda gaz sürülmesi neden olur.
* Terletici: ateş sırasında İnsana terleme serin ve toksinlerin serbest uyarırlar.
* İdrar söktürücü: uyarır idrara çıkma şişkinlik rahatlatmak ve herhangi bir aşırı su vücuttan atılmasına.
* Sindirim: uyarır safra ve yardımlar sindirim sürecinde.
* Emmenagogue: uyarır adet akış ve etkinlik.
* Galactogogue: uyarır yeni annelerin süt eylem.
* Hipotansif: azaltır aşırı kan basıncı.
* İmmünomodülatör: bastırır ya da optimum denge için gerekli olarak bağışıklık sistemi aktivitesini güçlendirir.
* Laksatif: Nedenleri gevşeklik veya bağırsaklardan rahatlama.
dünyanın her yerinden Nigella sativa (Çörekotu) Geleneksel kullanır
Yüzyıllar boyunca, Nigella sativa (Çörekotu) ve yağ sağlık ve hastalıklarla mücadele tanıtmak için Asya, Afrika, Orta ve Uzak Doğu'da insanlar tarafından kullanılmıştır. Geleneksel ve rahatsızlıkları ve solunum sağlığı, mide ve bağırsak şikayetleri, böbrek ve karaciğer fonksiyon ile ilgili koşullar, dolaşım ve bağışıklık sistemini destekleyen çeşitli tedavi etmek, genel sağlık geliştirmek için kullanılmıştır.
Biz dünya çapında kullanılan bazı geleneksel Nigella sativa (Çörekotu) ilaçlar dahil ettik:
Astım ve bronşiyal problemler (Uzak Doğu, Orta Doğu ve Malay Yarımadası)
Nigella Sativa (Çörek Otu) kahve Petrol bir çay kaşığı karıştırın. günde iki kez Taken. Ayrıca her gece Nigella sativa (Çörekotu) yağı ile göğüs ovmak ve Nigella sativa (Çörekotu) Yağ sıcak suya buhar solumak.
Sırt ağrısı ve romatizma ve türlü diğer (Orta Doğu ve Malay Yarımadası)
Hafif Nigella Sativa (Çörek Otu) Yağı küçük bir miktar ısı ve sonra inme romatizmal alan yoğun. yağı bir tatlı kaşığı da günde üç kez sarhoş olmalıdır.
Diyabet (Hindistan)
Bütün Nigella Sativa (Çörek Otu) ler, su teresi veya hardal tohumu bir fincan nar kabuğu yarım bardak ve fumitory yarım fincan bir fincan karıştırın. karışım Grind toz. bir ay için kahvaltıdan önce Nigella sativa bir çay kaşığı (Çörek Otu) Yağı günlük birlikte karışıma yarım çay kaşığı alın.
İshal (Hindistan ve Orta Doğu)
yoğurt bir fincan Nigella sativa (Çörekotu) Yağ bir çay kaşığı karıştırın. belirtiler kayboluncaya kadar günde iki kez karışımı içerek.
Kuru Öksürük (Orta Doğu ve Kuzey Afrika)
Nigella Sativa (Çörek Otu) Yağı bir çay kaşığı kahve karıştırılmalı ve günde iki kez alınır. Ovmak Nigella Sativa (Çörek Otu) Yağı ile geri göğüs ve.
Grip ve Burun Tıkanıklığı (Genel)
Nigella Sativa (Çörek Otu) Yağı her burun deliği bulunan ve 3-4 damla yerleştirme burun tıkanıklığını ve kafanın soğuk sıkıntı giderebilir.
Saç Greying (Genel)
düzenli Nigella Sativa (Çörek Otu) Yağı ile saç masaj erken ağaran saç önleyebilir.
Saç Dökülmesi (Hindistan ve Orta Doğu)
iyice limon ve İnme kafa derisi iyice yaklaşık 15 dakika, şampuan, yıkama ve kuru saçlar için bırakın. kafa derisi içine Sonra masaj Nigella sativa (Çörekotu) Yağ. Çay / kahve karışık Nigella sativa (Çörekotu) Yağ bir çay kaşığı içilmelidir.
Saman Nezlesi (Orta Doğu)
Nigella Sativa (Çörek Otu) limon bir bardak karışık Petrol Bir yemek kaşığı iki kez belirtiler kayboluncaya kadar her gün alınmalıdır.
Baş ağrısı (Genel)
Ovmak alın ve Nigella sativa (Çörekotu) Yağ ile kulaklara yakın yüz tarafı ve baş bandaj. Ayrıca Nigella Sativa (Çörek Otu) Yağı bir çay kaşığı kahvaltıdan önce alınmalıdır.
Refah (Genel)
korumak iyi bir sağlık Nigella sativa (Çörekotu) saf bal bir çay kaşığı, günde iki kez ile karışık yağ bir tatlı kaşığı almak.
Cilt bakımı (Genel)
zeytinyağı bir yemek kaşığı ile Nigella sativa (Çörekotu) Yağlı bir yemek kaşığı karıştırın. bu karışımla ovun yüz ve en az bir saat bekletin. Su ve sabun ile yıkayın.
Sedef ve egzama
bir tatlı kaşığı günde üç kez atın. yemeklerden önce. deri ya da kafa derisi tahriş, iltihaplanma veya kızarıklık olup doğrudan uygulayın yağı. Olabilir de zeytinyağı eşit ölçüde banyo ekleyin.

Hipertansiyon 
(Hindistan)
ve Nigella Sativa (Çörek Otu) Yağı bir çay kaşığı birlikte herhangi bir içeceğe Mix da kahvaltı her sabah sarımsak iki lob alır. Nigella Sativa (Çörek Otu) Yağı ile ovun tüm vücut ve her üç günde bir yarım saat güneş ışınlarına vücudunuzun maruz bırakmayın. bir ay için tekrarlayın.
Tembellik ve Yorgunluk (Türkiye)
en az 10 gün boyunca her sabah saf portakal suyu ve bir bardak Nigella sativa Bir çorba kaşığı (Çörek Otu) Yağı.
Bellek Geliştirme (Orta Doğu)
Nigella Sativa (Çörek Otu) en az 15 gün için haşlanmış nane 100mg karışık Petrol bir çay kaşığı.
Kas ağrıları (Genel)
Nigella Sativa (Çörek Otu) Yağı ile Masaj alanı.
Sinir Gerginlik Stres (Hindistan)
çay / kahve bir fincan Nigella sativa (Çörekotu) Yağ Bir tatlı kaşığı günde üç kez alınmalıdır.
Cinsel iktidarsızlık (Avrupa ve Orta Doğu)
zemin Nigella Sativa (Çörek Otu) karışımı 200g Zeytinyağı ve zemin olibanum & Petrol ve zeytin yağı ve saf bal 200g 50g Nigella sativa (Çörekotu) ve 50g ile l00g birlikte. Iyice karıştırın ve her yemekten sonra bir çorba kaşığı alın.
Uyku Bozukluğu (Genel)
Nigella Sativa (Çörek Otu) Yağı bir çorba kaşığı akşam herhangi bir sıcak içecek olarak bal ile karıştırılır.

Diş ağrısı ve Gums 
(Genel)
İlk aşçı Nigella sativa (Çörekotu) sirke ile var. Eklemek Nigella Sativa (Çörek Otu) Yağı. Bu formülasyon ile yıkayın ağız diş eti yardımcı olmak ve diş ağrılarını hafifletir.
Ülserler (Endonezya ve Hindistan)
Kızartılmış toz Nigella sativa (Çörekotu) yangın bitti. orrisroot petrol veya kına bitkinin yağı veya sonra festering kırsal ülser yayılmış bir merhem yapımında camphire bitki yağı ile karıştırın. lavation sonra sirke ile tedavi.
ÖNEMLİ DUYURU (Yasal uyarı):
Bu web sitesinin üzerine Nigella sativa Research tarafından yayınlanan tüm klinik malzeme sadece bilgilendirme amaçlıdır. Okuyucular bilgileri başka kaynaklarla burada yer alan onaylamak için teşvik edilir. Hasta ve tüketicilerin profesyonel sağlık kuruluşu ile dikkatlice bilgi gözden geçirmelidir. Bilgi hekimler tarafından sunulan tıbbi tavsiye yerine değildir.
Nigella Sativa Araştırma üçüncü şahıslar tarafından sağlanan sunucularda bulunan kaynaklara Site kurşun bazı bağlantılar hiçbir kontrole sahip kime üzerinde dikkat etmelisiniz therefrom.You kaynaklanan herhangi bir doğrudan, dolaylı, neticede oluşan, özel, örnek, doğrudan veya diğer zararlardan sorumlu olmayacaktır ve buna bağlı olarak hiçbir sorumluluk veya yükümlülük bu sunucularda yer alan malzeme herhangi biri için kabul edin.


Kaynakça

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top